Hulp bij inloggen

 > Ik kan niet inloggen

Je hebt bij inschrijving een mail gekregen met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord.

Voer je gebruikersnaam in en dat wachtwoord (of een nieuw wachtwoord dat je zelf al eerder hebt aangemaakt).

Let op: je kunt ook inloggen met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

> Ik kan nog steeds niet inloggen

Misschien heb je een ongeldig wachtwoord ingevoerd. Vraag in dat geval een nieuw wachtwoord aan.

Klik op de pagina Mijn cursussen (inloggen) op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul je gebruikersnaam in of het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven en klik op ‘Wachtwoord opnieuw instellen’. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarmee log je in.

Ik heb dit allemaal gedaan en inloggen lukt nog steeds niet

Het kan zijn dat er een browserfout is. Werk liever niet met een (verouderde) versie van Explorer. Firefox, Chrome en Safari werken in elk geval prima.

> Ik wil mijn wachtwoord wijzigen

Log in en ga naar Mijn account. Daar kun je een nieuw, zelfgekozen wachtwoord instellen.

> Ik wil mijn gegevens wijzigen

Log in en ga naar Mijn account. Daar kun je je contactgegevens aanpassen.

> Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik op de pagina Mijn cursussen (inloggen) op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul je gebruikersnaam in of het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven en klik op ‘Wachtwoord opnieuw instellen’. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

> TIP

Kies in het inlogscherm voor de optie ‘Onthouden’. Dan hoef je nooit meer in te loggen – scheelt een hoop gedoe.